tweehandige Lomilomi-massage

Tweehandige Lomilomi-massage

Een lomilomi-massage is een traditionele vorm van helingsmassage uit Hawaii, uitgevoerd met het zachte deel van de onderarm. Met lange, vloeiende, golvende bewegingen wordt warme olie in het lichaam gestreken.  Er zijn verschillende vormen van lomilomi-massage, waaronder de ceremoniële lomilomi Tempelstijl massage. Deze vorm van lomilomi-massage kan je ondersteunen tijdens veranderingsprocessen in je leven. De constante beweging en koesterende aanraking brengen ontspanning op een diep niveau. Van daaruit ben je in staat om oude patronen los te laten die niet langer nodig zijn. Door de massage gaat je energie vrij stromen en ontstaat er ruimte in jezelf om vrij te ademen.
Het ondergaan van een lomilomi massage is een buitengewone ervaring, een avontuurlijke reis vol warmte en aandacht en laat een diep gevoel van innerlijke vrede achter.

Een tweehandige lomilomi massage duurt 2,5 uur en kost 110 euro.

Spa Lomi

Vind je een ceremoniële lomi lomi sessie te lang of te duur? Dan is de Spa Lomi misschien iets voor jou. Deze massage is een vriendelijke kennismaking met lomi lomi. Het is een pure ontspanningsmassage van een uur. In dat uur ervaar je een krachtige, wervelende sensatie van olie en beweging. Een korte, maar liefdevolle massage in zachtheid en flow. Deze massage is erg geschikt om regelmatig te herhalen, als een reminder om lief te zijn voor jezelf, om steeds opnieuw weer diep in je lichaam te zakken en contact te maken met je Zelf.

Een Spa Lomi duur 1 uur en kost 75 euro.

spa lomi
Vierhandige Lomilomi-massage

Vierhandige Lomilomi-massage

De mogelijkheid bestaat een vierhandige lomilomi-massage te reserveren, twee practitioners die samen op je lichaam werken. Het ritme van de bewegingen speelt in deze sessie als een voortdurende melodie over je lichaam en helpt je om je gedachten volledig tot stilstand te brengen. In deze overgave ben je in staat om je eigen vrijheid te omarmen. Soms zijn de bewegingen simultaan, soms tegengesteld, maar altijd met volledige aandacht in het moment uitgevoerd. Door de aanraking van twee practitioners die als één liefdevolle golf rond je lichaam dansen komt een ontmoeting tot stand met je pure kern, waarin je gekend wordt in het diepste deel van je wezen.

Een vierhandige lomilomi-massage duurt 2,5 uur en kost 150 euro.

Hot Lomi tempelstijl

Bij deze unieke lomilomi is de temperatuur 45-50 graden.
Door de warmte zak je dieper in ontspanning en gaat naar binnen om te voelen wie je waarlijk bent. Tijd is afwezig en je drijft op de warme golven van de eeuwigheid. Na de massage zet je buiten je voeten weer stevig op de grond en bekrachtigt jou reis in jezelf met een koele / koude dip in het dompelbad.

Een Hot Lomi tempelstijl duurt 2 uur en kost 110 euro.

hot lomi massage
Duo massage

Duo massage

Samen en toch helemaal jezelf? Bij een duo massage zijn er twee tafels en twee practitioners in de ruimte. Een hele bijzondere massage voor speciale momenten. Samen een massage ondergaan met je partner, je moeder, je zus, je vriendin, je vriend, je vader, je zoon, je collega…de combinaties zijn eindeloos. Een heerlijke onderdompeling in beweging, in vrijheid, in samen Zijn en waarin je toch volledig op kan gaan in je eigen ervaring.

Een duo massage duurt 2,5 uur en kost 195 euro.