Practitioners Danielle Coeterier en Tom Haemers hebben beide de intensieve opleiding tot lomilomi training gevolgd bij Amira Segal en Karin van Herwijnen.

Deze toegewijde Kumu-leraren onderwijzen met hart en ziel de Hawaiiaanse lomilomi Tempelstijl in de traditie van Kahuna Kahu Abraham.

Lomi Lomi Massage

Danielle Coeterier

Een lomilomi massage dringt diep door in je leven en laat een onuitwisbare indruk achter van tegenwoordigheid en aanwezigheid in het Nu. Tijdens de massages maak ik contact met dit tijdloze en eeuwigdurende moment van waaruit mijn bewegingen moeiteloos over het lichaam op de tafel stromen. Vanuit dit diepe gevoel van vrede en verbinding deel ik graag deze massagevorm met jou.

Tom Haemers

Lomilomi betekent voor mij “Aloha Lokahi”, Liefde in Eenheid. Aloha Lokahi verspreidt zich in alle delen van mijn leven. En zo ervaar ik steeds meer de eenheid in mezelf waardoor ik liefde uitstraal. Zo ben ik op weg te zijn wat ik waarlijk ben; Vrede. Tijdens de lomilomi massage, een ceremonieel lichaamswerk, ervaar je liefde en eenheid niet alleen energetisch, maar ook fysiek. Het zijn niet alleen maar woorden. Ik, en de persoon op het altaar zijn werkelijk één in liefde!

Lomi Lomi Massage